Specialister på
Göteborgs Stenstad
Specialister på Göteborgs Stenstad

Om Entrance

Som ett litet och personligt mäkleri med stor passion för byggnadsvård och marknadsföring kanske vi jobbar lite annorlunda mot många andra, men kanske är det också just detta som har gjort oss till ett av Göteborgs mest omtyckta mäklerier!

Entrance Fastighetsmäkleri Affärshandlingar

Vi pratar om mäkleri som ett hantverk. Hur då säger vissa. För oss är varje enskilt hem unikt, det bär på en historia, dess boende bär på sin, omständigheterna till förändringen behöver inte vara unika i sig men det är ofta en stora händelse och en stor affär. Detta anser vi bör bemötas med respekt och professionalitet. Vi vänder och vrider på varje försäljning ett par varv extra, begrundar de brister som kan finnas men också dess stora fördelar. På detta sätt kommer vi med en anpassad rekommendation för hur vi bör gå tillväga för just er försäljning!

Vår historia

Vi vågar ta steget längre

Entrance grundades ur idén om att fastighetsmäkleri kan och bör vara något annat än vad branschen utvecklas till att vara. Vår utgångspunkt från start har varit att genom ett gediget hantverk upprätthålla högsta kvalitet på allt vi gör och tar oss an.

Varje kund och bostad har ett unikt värde, ett värde som bara kan komma till sin rätt genom skickligt och kompetent mäkleri. Vi har valt att kliva av ekorrhjulet med också lagt örat mot rälsen och vågar lyssna till den nya generationen.

Entrance Fastighetsmäkleri Kundsamtal
Hur vi gör det

Våra värderingar

En stor del av vår framgång ligger i att vi väljer att samarbeta med de främsta inom sina respektive branscher, alla samarbetspartners väljs med omsorg och vi är otroligt stolta över att de också väljer att samarbeta med oss.

Kan vi så vill vi...

Kan vi så vill vi hemskt gärna vara behjälpliga även fram igenom! Kanske står ni inför en renovering och önskar input om material och färgval?

Eller kanske ni bara är nyfikna på att höra mer om marknadsläget och värdet för er egna bostad? Tror ni att vi kan vara tillhjälp så tveka inte, kontakta oss så hjälper vi gladeligen till!

Entrance Fastighetsmäkleri Dokument
Våra mäklare

Möt våra mäklare

Jonathan

Fastighetsmäklare

Jonathan
Liljegren
(+46) 70-19 63 600
jonathan@entrancemakleri.se

"Jag kommer ursprungligen från Varberg och har ett stort intresse för form, foto och estetik. Som fastighetsmäklare på Entrance ser jag mig själv vara en del i ett kreativt team där jag får utlopp för den inneboende nyfikenheten och det personliga engagemanget som driver mig att prova och lära mig nya saker samt utveckla långsiktigt goda relationer."

Jennifer

Föräldraledig

Jennifer
Wengefelt
(+46) 70-14 30 093
jennifer@entrancemakleri.se

"En bostadsaffär är en av de största och viktigaste händelserna i livet därav är valet av fastighetsmäklare inget som skall lämnas åt slumpen. På Entrance har jag äran att få förmedla typen av bostäder som jag själv älskar, nämligen de som ligger i äldre hus där originaldetaljer bevarats och där husen berättar sin egen historia. Mitt motto är att alltid lägga ner mitt hjärta och själ i varje enskild affär."

Jessica

Fastighetsmäklare

Jessica
Fridstedt
(+46) 70-14 30 977
jessica@entrancemakleri.se

"Människor i min närhet brukar beskriva mig som varm, lyssnande och kompetent med ett inre driv som pushar mig till att alltid ta det där lilla extra steget och inte ge mig förrän jag är helt nöjd. Detta är alla egenskaper jag värderar högt i mitt yrke som mäklare. Möten med människor är något jag brinner för, liksom färg, form och arkitektur. Gamla byggnader har alltid fascinerat mig, ett hack i en list är för mig inte en skada utan patina. Att vi genom ett skickligt arbete, brinnande engagemang och fingertoppskänsla ska kunna erbjuda en tjänst lika unik som våra kunders behov."

Erika

Fastighetsmäklare

Erika
Bergholm
(+46) 70-14 33 343
erika@entrancemakleri.se

"Folk runt omkring mig beskriver mig som passionerad, öppen, ärlig och med en stor empati. Detta är alla egenskaper som jag värderar högt i mitt yrke som mäklare. En bra mäklare skapar kontakt med människor och ser deras behov. Till syvende och sist handlar mäkleri om att hitta rätt hem till rätt person. Det ÄR en storhändelse att köpa eller sälja en bostad och det SKA hanteras med tillbörlig respekt, för mig handlar det om att föra samman behov och människor."

Kontakta Entrance

Tack!
Vi har tagit emot ditt meddelande och återkommer så snart som möjligt.
Oops! Något gick fel. Vi försöker åtgärda detta så snart som möjligt.